Ole avuksi

Pienet talkoohommat sopivat jokaiselle partiosta kiinnostuneelle. Meitä johtajia ei RajakivenKiertäjissä ole loputtomasti. Täten toivommekin saavamme vanhempien apua erilaisiin pieniin pesteihin partiotoiminnassamme. Alla on listattuna erilaisia pikapestejä, joista voit löytää mieleisesi.

Keväällä 2024 meitä voisi auttaa esimerkiksi:

 • Lähtemällä saattajaksi seikkailijakisoihin la 13.4.2024 Uuteenkaupunkiin.
  Tarkoittaa ryhmän mukana kulkemista kisapäivän ajan, partiotaitoja ei vaadita. Bonuksena kiva ulkoilupäivä hyvää tekemällä!
 • Lupauksenantotilaisuuden kahvittaminen ti 23.4.2024 Turussa  Lupauksenanto järjestetään rajakivellä Turun hautausmaan vieressä. Meille olisi iso apu kahvituksen järjestämiseen osallistumisesta! Aikaa tämä vie illalla muutaman tunnin.
 • Lähtemällä saattajaksi sudenpentukisoihin la 27.4.2024 Turkuun. Tarkoittaa ryhmän mukana kulkemista kisapäivän ajan, partiotaitoja ei vaadita. Bonuksena kiva ulkoilupäivä hyvää tekemällä!
 • Hankkimalla meille partioparaatiin jäätelöt su 5.5.2024 Turussa
  Partioparaatin kruunaa jokaiselle iloiselle marssijalle Turun kaupunginteatterilla odottava jäätelö. Voisitko auttaa näiden hankkimisessa ja tuomisessa paikalle noin klo 15? Kustannukset tottakai korvataan.
 • Lähtemällä mukaan kesäleirille 24.-27.7.2024. Partiossa parasta ovat retket ja leirit. Lähde mukaan kesäleirille lapsesi kanssa! Kaikki apu on tervetullutta. Osallistuminen ohjelmaan tai vaikka nälkäisten leiriläisten muonittamiseen?
 • Osallistumalla Pyhän Katariinan Polut retkeilyreitistön huoltotalkoisiin pe 26.4.2024 Kaarinassa
  Lippukunnallamme on muutama retkeilyreitin huoltovuoro kaudessa, jolloin kannetaan puita, kerätään roskia ym. Ajankohdat tulevat tietoon myöhemmin.
 • Kutsumalla joku partioryhmistämme vierailulle omalle työpaikallesi tai tutustumaan jonkun toisen yhdistyksen/luottamustoimen/harrastuksen tms. toimintaan?
 • Tai voisitko tulla ryhmän kokoukseen opettamaan jotain omaa erityistaitoa/osaamista? Ryhmien kokousajat löydät yhteystiedot-välilehdeltä.
 • Tai jotain ihan muuta? Vain avaruus on rajana.

Jos kiinnostuit, niin jätä omat yhteystietosi ja mahdollinen pikapesti ja olemme sinuun yhteydessä! Pelkkä yhteystietojen jättäminen ei sido vielä sinua mihinkään! Tapahtuman päivämäärät löydät myös Tapahtumat -välilehdeltä.

Terveisin, lippukunnanjohtajan apulainen Maarit (maarit.m.heikkinen(at)gmail.com) ja lippukunnan muu johtajisto